Nej-Firmy

U nás lidé hledají nej firmy. Jste mezi nimi?

V katalogu se nachází 72 720 ověřených firem.

<strong>STŘECHY MÁDL s.r.o.</strong>

STŘECHY MÁDL s.r.o.

Firma POKRÝVAČSTVÍ-KLEMPÍŘSTVÍ MÁDL byla založena v roce 1992. Již od samého počátku se zabývá touto činností. Snaží se neztrácet tempo s nově vznikajícími materiály jak v oblasti střešních krytin, tak v klempířských systémech. Plně si uvědomuje, že investice do nové střechy, nebo opravy již stávajících střech jsou nemalé. Pokud se zákazník rozhodne tuto investici podstoupit, právem očekává jednak zkušenou radu při výběru materiálu a pak hlavně profesionální kvalitu odvedené práce.

Jednou z hlavních činností naší firmy je pokrývačství. Každá dobrá střecha musí být bezpečná a spolehlivá, protože je ze všech částí domu nejvíce vystavena vnějším vlivům. Předpokladem je pečlivá příprava plánu, odborné pokrytí a zejména vhodný výběr střešní krytiny.

Nezbytnou součástí střechy a jejího správného účelu jsou klempířské systémy. I zde se snažíme dodávat kvalitní výrobky. Žlaby, roury, háky, kotlíky, kolena, oplechování štítů, úžlabí, komínů, parapetů, atd. Všechny tyto součásti Vám nabízíme v provedení pozink, titanzinek, měď, nebo pozink potaže...

Základní údaje:
IČ: 02468042
DIČ: CZ02468042
Jihočeský kraj

Malešice 23
Dříteň
37501

Firemní kontakty:
+420 605 211 939

madl.zbynek@seznam.cz

http://www.pokryvacstvimadl...

Provozní doba:

po telefonické domluvě


p. Zbyněk Mádl
majitel
+420 605 211 939
madl.zbynek@seznam.cz


 
 

Klíčová slova