Nej-Firmy

U nás lidé hledají nej firmy. Jste mezi nimi?

V katalogu se nachází 72 685 ověřených firem.

<strong>CORINT - K.F. s.r.o.</strong>

CORINT - K.F. s.r.o.

Zajištění zpracování povrchového materiálu Corian a Hanex.
Užití: kuchyňské pracovní desky a využití v koupelnách, umyvadla dále bankovnictví, zdravotnictví, nemocnice, restaurace, hotely, domácnosti, barové desky, vaničky, obslužné pulty, stoly, police, recepce.


Co je to Corian®

Corian® je originální povrchový materiál, jehož výhradním výrobcem je americký chemický koncern DuPont (kevlar, teflon, silon, Zodiak, atd.). Corian® byl vynalezen v polovině šedesátých let a vzniká spojením kamene s akrylátem na molekulární úrovni. Tímto spojením vznikla naprosto nová a unikátní hmota s nečekanými vlastnostmi.
Dnes se vyrábí již v 90 neopakovatelných barevných odstínech - velmi často neúspěšně napodobovaných. Ve všech barevných odstínech se vyrábějí též dřezy a umyvadla, čímž je zaručena vysoká kompaktnost vytvářených celků.

VLASTNOSTI

ODOLNÉ: Desky Corian® si zachovávají dobrý vzhled a odolávají nárazům a škrábancům, které mohou vzniknout každodenním používáním.

TVRDÉ: Od svého uvedení na trh desky Corian® prokázaly svou mimořádnou odolnost; je to všestranný materiál, se kterým je život snažší v domácím i komerčním prostředí. Corian® nelze odlomit, spoje jsou nenápadné a tekutiny se nemohou vsakovat.

TVÁRNÝ: Corian® je neobyčejně tvárný
a vyhovuje požadavkům na vytváření různých atypických tvarů. Designéři oceňují jeho funkční a různorodou tvarovatelnost.

JEDNODUCHÉ NA ÚDRŽBU: Desky Corian® mají povrch bez pórů, který znemožňuje špíně a skrvnám pronikat do materiálu. Skvrny zůstávají na povrchu a mohou být jednoduše odstraněny houbičkou na mytí nádobí a domácími čistícími prostředky.

NEPORÉZNÍ: Desky Corian® jsou neporézní a vysoce hygienický materiál. Jeho hladký povrch neumožňuje průnik kapalin a usnadňuje čištění. Corian® nepodporuje růst bakterií ani plísní. Když Corian® vypadá čistě, můžete se spolehnout, že je opravdu čistý.

OPRAVITELNÉ: Povrchy vyrobené z materiálu Corian® jsou obnovitelné a šetrné k životnímu prostředí. Skvrny a škrábance mohou být úplně odstraněny pomocí domácích čistících prostředků. S malým úsilím vrátíte povrch Corian® do původního stavu.

NENÁPADNÉ SPOJE: Barevně sladěným lepidlem Corian® Joint Adhesive lepíme bez viditelných spojů. Výsledkem je hladký povrch, který umožňuje navrhovat velké prvky jako jeden kus materiálu. Bezesparý vzhled integrovaných Corian® dřezů a umyvadel a zadní lišty s klenutým přechodem znamená, že ani zde není míst pro špínu a bakterie.

Základní údaje:
IČ: 25105906
DIČ: CZ25105906
Středočeský kraj

28. října 311
Lužná
27051

Provozní doba:

Dle telefonické domluvy


p. Petr Franěk
majitel
+420 739 014 591
corint-kf@seznam.cz


 
 

Klíčová slova