Nej-Firmy

U nás lidé hledají nej firmy. Jste mezi nimi?

V katalogu se nachází 72 685 ověřených firem.

K-steel s.r.o.

K-steel s.r.o.

Nabízíme komplexní zakázkovou činnost ve strojírenství a průmyslu v oblasti obrábění na CNC strojích. Zabýváme se kovovýrobou a svařováním.

Společnost K-steel s.r.o. navázala na tradici v nástrojářské oblasti a zámečnictví s výrobním potenciálem umístěným u dálnice Praha - Liberec, město Mnichovo Hradiště v srdci průmyslu automobilů u Mladé Boleslavi.

Jsme společnost, která řeší komplexní zakázkovou činnost ve strojírenství a průmyslu. Reagujeme flexibilně a kvalitně - vyzkoušejte nás a uvidíte, že budete spokojeni.

Nástrojárna

Výroba dle zadání – výkres, vzorový kus
Výroba dle vlastní konstrukce – schopnost navrhnout, zkonstruovat a po schválení zákazníkem vyrobit určitý typ nástroje: např. střižné, kalibrovací, lisovací, řezné, svařovací atd.

Sériová výroba

Zajišťujeme sériovou výrobu na CMC strojích od 1 do 100 000 kusů ročně– tvarové kusy, atp. díly,kusová výroba v současné době zajišťujeme výrobní sérii k autosedačkám na obytné automobily a specifické díly k lehké stavební technice; jsme schopni zajistit výrobu od 1.000 – 100.000 ks/ročně

Kovovýroba

Kovovýroba – sváření – v oblasti kovovýroby vyrábíme nárazově i sériově kovové palety, přepravní boxy, stálé pracovní plošiny, atypické světelné kontrolní stoly, kontejnery, poloautomatické skladové systémy a další.
Vlastní konstrukce nám umožňuje i v této oblasti nabídnout zákazníkům návrhy řešení, konstrukci a výrobu. výroba dle dodané výkresové dokumentace či vzorového kusu

Základní údaje:
IČ: 24306614
DIČ: CZ24306614
Středočeský kraj

Jiráskova 314
Mnichovo Hradiště
29501

Firemní kontakty:
+420 777 728 718

k-steel@seznam.cz

http://www.k-steel.cz

Provozní doba:

DLE TELEFONICKÉ DOHODY


p. Luboš Kočí
jednatel
+420 777 728 718
k-steel@seznam.cz


 
 

Klíčová slova