Nej-Firmy

U nás lidé hledají nej firmy. Jste mezi nimi?

V katalogu se nachází 72 685 ověřených firem.

<strong>LIVEMUSIC AGENCY Tomáš Skupina</strong>

LIVEMUSIC AGENCY Tomáš Skupina

Naše umělecká a kulturní agentura LIVEMUSIC AGENCY Vám nabízí uspořádání akce na klíč dle Vašich představ nebo podle našeho osvědčeného scénáře. Tyto akce na klíč nabízíme především pro města a obce, které chtějí pořádat pivní slavnosti, obecní oslavy, hasičské akce, společenské akce a další … Zajistíme kompletní službu na klíč, od vstupenek až po úklid, vše po vzájemné dohodě a komunikaci. Veškeré konzultace ohledně akce ZDARMA!

Zajištění akce na klíč od naší Agentury LIVEMUSIC AGENCY zahrnuje: catering, hostesky, zábavné aktivity a soutěže, zábavné atrakce, pódium pro účinkující, party stany pronájem výčepního zařízení, pronájem pivních setů atd …

Dále nabízíme osobní přepravu vozidlem VW Transporter pro 8 osob, či pronájem VW Transporter pro 9 osob. Novinkou naší agentury LIVEMUSIC AGENCY jsou cateringové služby. V praxi to znamená od přípravy rautových stolů až po vysokou gastronomii v režii kuchařského mistra p. Davida Engel, který mimo jiné měl tu čest vařit přímo s legendou Českých kuchyní p. Zdeňkem Pohlreichem.

V neposlední řadě nabízíme květinovou výzdobu na Vaše akce, svatby, oslavy a další příležitosti.

Základní údaje:
IČ: 87517639
DIČ: CZ7407145427
Moravskoslezský kraj

Střední 385
Pustá Polom
74769

Firemní kontakty:
+420 604 552 618 - jednatel

live-music@seznam.cz - jednatel

http://www.livemusic-agency.cz
http://www.motofest.cz/
pg

Provozní doba:

DLE TELEFONICKÉ DOHODY


p. Tomáš Skupina
jednatel
+420 604 552 618
live-music@seznam.cz


 
 

Klíčová slova