Nej-Firmy

U nás lidé hledají nej firmy. Jste mezi nimi?

V katalogu se nachází 72 720 ověřených firem.

<strong>QIGONG TUINA s.r.o.</strong> - Tradiční čínská medicína.

QIGONG TUINA s.r.o. - Tradiční čínská medicína.

Klinika Pivoňka

Je nestátní zdravotnické zařízení zaměřující se na léčbu a prevenci onemocnění podle principů tradiční čínské medicíny. Nabízíme kompletní diagnostiku podle čínské medicíny a terapie pomocí akupunktury, masáží tuina a shiatsu.

Klub Pivonka - Společně vytváříme veřejný prostor s přátelský prostředím, který umožňuje v prvé řadě poznávání sebe sama skrze cvičení qigong a meditační praxi, v další řadě umožnuje setkávání podobně smýšlejících lidí na různých akcích, např. tématických věčerech, seminářích a dalších aktivitách dotýkajících se starověké čínské kultury, její filosofie a tradice.

Klinika Pivoňka poskytuje prostor pro praktiky se zaměřením na Tradiční čínskou medicínu. Přitom každý z odborníků je více specializován na určitou oblast.

1. škola tradiční čínské medicíny – TČM®

30 let šíříme moudrost tradiční čínské medicíny – TČM. Víme, že funguje. Je v základech stálá, nepodléhá trendům, ale přizpůsobí se potřebám současného člověka. Najdete v ní odpovědi na mnoho svých otázek.

Předáváme poznatky z oblasti tradiční čínské medicíny více než 30 let. Poskytneme vám studium od základů v oborech akupunktura, fytoterapie, tuina, dietetika a diagnostika, cvičíme qigong. Pořádáme postgraduální semináře pro praktiky, terapeuty a diagnostiky TČM.

Základní údaje:
IČ: 27633055
DIČ: CZ27633055
Hlavní město Praha

Dělnická 1020/54
Praha
17000

Provozní doba:

Dle telefonické domluvy.


p. Miroslava Kořinková
jednatelka
+420 607 066 733
korinkova@tcm.cz


Ing. Roman Benda
jednatel


 

Klíčová slova