Nej-Firmy

U nás lidé hledají nej firmy. Jste mezi nimi?

V katalogu se nachází 72 720 ověřených firem.

<strong>Vyklízení,Stěhování Němec</strong>

Vyklízení,Stěhování Němec

Vyklízení, stěhování - Praha
Potřebujete rychle, jednoduše a levně přestěhovat byt, kancelář, sklad nebo sklep? Přemýšlíte jak bez stresu vyklidit pozůstalost, bytové nebo nebytové prostory?

Vyklízení i stěhování nechte profesionálům
Zapomeňte na starosti s vyklízením, bouráním i stěhováním Vašich prostor a obraťte se na nás - firmu Němec. Šetříme Váš čas i peníze. Kontaktujte nás a informujte se nezávazně na všechny námi nabízené služby.

K Vašim službám je tu firma Němec, která provádí profesionální práce v oblasti vyklízení a stěhování. Stačí jen zavolat na telefonní číslo 603 583 806 a domluvit se na dalším postupu.

Naše firma se zabývá především vyklízením a stěhováním bytů, kanceláří, pozůstalostí, sklepů a dalších prostor na klíč. Samozřejmostí je přistavení kontejnerů a likvidace vzniklého odpadu. Provádíme také bourací práce. Vzhledem k dlouhodobé praxi nabízíme přesnost, pružnost a příznivé ceny. Pracujeme tak, aby jste byli maximálně spokojeni. Veškeré služby poskytujeme samozřejmě nejen v pracovních dnech, ale i o víkendech, svátcích a dokonce i v noci. Vše kvalitně, levně a rychle.
Uvedené práce provedeme do tří dnů po objednání.

Vyklízení a stěhování po Praze a okolí
Při stěhování a vyklízení v rámci hlavního města Prahy a jeho okolí je doprava zdarma. Při stěhování a vyklízení mimo Prahu je doprava účtována podle najetých kilometrů a objemu.

Základní údaje:
IČ: 15512967
Hlavní město Praha

Janovská 396
Praha-Horní Měcholupy
109 00

Firemní kontakty:
+420 603 583 806 - majitel

vyklizeninemec@seznam.cz - majitel

http://www.vyklizeni-nemec.cz

Provozní doba:

DLE TELEFONICKÉ DOHODY


p. Jaroslav Němec
majitel
+420 603 583 806
vyklizeninemec@seznam.cz


 
 

Klíčová slova