Nej-Firmy

U nás lidé hledají nej firmy. Jste mezi nimi?

V katalogu se nachází 72 685 ověřených firem.

Euroforum Group, a.s.

Euroforum Group, a.s.

Euroforum Group, a.s.
*vznikla transformací společnosti Euroforum Capital Consulting, s.r.o., která poskytovala komplexní služby v oblasti finančních trhů, finančního managementu a řízení rizik.


*Byla to reakce na zvyšující se poptávku po komplexním dotačním managementu projektů, čerpajících dotace ze Strukturálních fondů a Fondu soudržnosti. Dotační management je v našem pojetí službou, která začíná poradenstvím již v přípravné fázi projektu s cílem najít správný dotační titul – správná formulace projektového záměru je totiž pro úspěch žádosti o dotaci naprosto klíčová. Pokračuje přípravou a podáním Žádosti o poskytnutí podpory, zajištěním podpory v procesu připomínkování a hodnocení Žádosti (v ČR i EU), přípravou realizace včetně kompletní administrace výběrových řízení podle zákona 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách a monitoringem jak v průběhu realizace projektu, tak v požadovaném období po jeho ukončení.



*Našich služeb využívá široká škála klientů: výrobní podniky (malé, střední i velké), obecní a městské úřady, vysoké školy a vědecké ústavy. Díky mnohaletým praktickým zkušenostem jsme schopni řešit nejen „standardní“ dotační projekty, ale praktikujeme individuální přístup (zejména se jedná, jak již bylo řečeno, o přípravnou fázi projektu) a umíme nejen kvalifikovaně poradit, ale reálně žadateli se získáním dotace pomoci a převzít za něj veškerou složitou administrativu.

*Cílem společnosti Euroforum Group je poskytovat komplexní služby související s přípravou a implementací projektů podporovaných z fondů Evropské unie.

Základní údaje:
IČ: 24817732
DIČ: CZ24817732
Hlavní město Praha

Lublaňská 667/42
Praha 2-Vinohrady
120 00

Provozní doba:

dle telefonické dohody


RNDr. Radek Hořeňovský
ředitel společnosti
+420 732 747 993
radek.horenovsky@euroforumgroup.cz


 
 

Klíčová slova