Nej-Firmy

U nás lidé hledají nej firmy. Jste mezi nimi?

V katalogu se nachází 72 685 ověřených firem.

AMC spare parts, s.r.o.

AMC spare parts, s.r.o.

Od společnosti AMC spare parts, s.r.o.



„Distribuce originálních náhradních dílů UAZ, ARO, GAZ, Andoria, Honker, DONG FENG. Maloobchodní i Velkoobchodní prodej náhradních dílů UAZ, ARO, GAZ, Honker, DONG FENG. Off-road doplňky a příslušenství, maziva TEXACO, ADDINOL, SELENIA.“



Ruské automobily značek UAZ, LADA, GAZ a KAMAZ v mnoha variantách, připravené pro provoz v Evropské unii.

Terénní automobily značky UAZ představují především klasickou modelovou řadu Buchanka včetně nejžádanější až 9místné varianty 2206 a nástupce ikonického vojenského speciálu 469 či civilního provedení 3151, tedy železný 2924 Hunter. Součástí portfolia jsou rovněž moderní terénní vozy s rámovou konstrukcí série Patriot/Pickup. Užitková rodina vozidel Profi nabízí různá provedení, nástavby a technická řešení na míru. Off-roadové automobily značky UAZ dodáváme také v obytných variantách, které vás dovezou třeba až na kraj světa.



Automobily značky LADA se dělí na dvě základní kategorie, a to na silniční vozidla a off-roady. U silničních specifikací najdete různé karosářské varianty několika modelů osobních aut a velké množství výbavových stupňů. U terénních vozidel máte na výběr mezi klasickými deriváty Lady 4x4 nebo variantami Lady Nivy s moderní karoserií. V nabídce jsou rovněž plovoucí speciály Lada Niva Marsh Extreme Cross do nejnáročnějších podmínek.



Variabilní užitkové automobilky značky GAZ nabízí specifikace pro použití v lehkém, ale i velmi náročném terénu. Modelová řada GAZelle se chlubí veleznámými dodávkami, ovšem i valníky nebo jinými nástavbami. Nelze opomenout ani na kompaktní verze nazvané Sobol, opět prodávané v několika různých provedeních, včetně speciálu pro přepravu nejvýše 9 osob. Za lídry na poli moderny se pak považují automobily GAZelle NEXT, která prochází neustálými inovacemi, proto se vyrábí s pohonem na benzin, LPG nebo i jako elektromobily.



Nákladní automobily KAMAZ si za dlouhá desetiletí vybudovaly ocelovou pověst nezničitelných užitkových vozidel do těžkého provozu a náročného terénu. Vozy se dělí na silniční a terénní varianty. Obě specifikace mohou být vybaveny stovkami různých nástaveb, a to od základních typu valník či sklápěč, po speciální výbavu čítající například vrtnou soupravu.



UAZ Česká republika
Společnost AMC plant, sro je akreditovaným importérem automobilů UAZ do České republiky.

Zabýváme se vývojem, modifikacemi a homologacemi ruských automobilů UAZ v Evropské unii. Každému vozidlu věnujeme nadstandardní péči, včetně rozsáhlých poprodejních služeb. Díky rozsáhlým mnohaletým zkušenostem vám nabízíme jedinečné vozy UAZ, které jsou schváleny pro provoz v zemích Evropské unie a Evropského hospodářského prostoru.

Základní údaje:
IČ: 26013142
Královéhradecký kraj

Radíkovice 19
Radíkovice
50327

Firemní kontakty:
+420 495 585 435 - provozovna
+420 731 149 078

p.novotny@a-m-c.cz
spareparts@a-m-c.cz

http://www.a-m-c.cz
http://www.uaz.cz
http://www.russianvehicles.eu

Provozní doba:

Pondělí 08:00 - 15:30
Úterý 08:00 - 15:30
Středa 08:00 - 15:30
Čtvrtek 08:00 - 15:30
Pátek 08:00 - 15:30


Karel Štochl
Majitel


Pavel Novotný
Prokurista
+420 731 149 078
p.novotny@a-m-c.cz


 

Klíčová slova