Nej-Firmy

U nás lidé hledají nej firmy. Jste mezi nimi?

V katalogu se nachází 72 717 ověřených firem.

<strong>AKUSTICKÁ IZOLACE</strong><br> ABIZOL CORPORATION s.r.o.

AKUSTICKÁ IZOLACE
ABIZOL CORPORATION s.r.o.

Od roku 2009 prodáváme skrze náš specializovaný e-shop www.akusticka-pena.cz akustickou pěnu a akustickou izolaci. Dodali jsme zákazníkům přes 85 000m2 akustického materiálu pro odhlučnění a lepší akustické podmínky.
Kromě koncových klientů jako jsou typicky muzikanti, audio hi-fi nadšenci, kapely, DJ's, mistři zvuku, youtubeři a podcasteři... máme také specializaci na B2B segment. V rámci B2B zajišťujeme také precizní montáže na míru. Řešíte odhlučnění místnosti, stropu, stěny nebo podlahy? Lepší akustiku ve veřejném bazénu, halách, střelnicích, školách? Nebo typicky v call centrech, kancelářích typu open-space a zasedačkách?

Ozvěte se nám.
Realizovali jsme desítky montáží a realizací pro různé firmy, instituce a nadnárodní segment. Náhled a reference naleznete ve fotogalerii tady na profilu NEJ firem a mnohem více u nás na webu: https://www.akusticka-pena.cz/reference

Vybíráme z referencí:
- automobilka Hyundai Nošovice
- poskytovatel energií Innogy
- oblíbené Národní vinařské centrum
- call centrum Benefit Investment
- brněnský kampus Moravia IT

Máme bohaté zkušenosti s řešením konkrétních prostor a rádi koncovým zákazníkům poradíme po telefonu či e-mailem.
Na webu naleznete kompletního rádce a množství užitečných a praktických rad = postupy krok za krokem, návody ve formě videí a praktický e-book "Jak vyřešit akustiku mého prostoru?".
Díky těmto radám zvládnete realizaci sami doma hravě a svépomocí. Chce to jen trochu zručnosti, přesnosti a přiložit ruce k dílu.

Mezi nejoblíbenějších TOP 5 akustických pěn určitě patří:
- klasické molitanové jehlany
- cenově výhodný sinus
- rohové bass trapy (basové pasti)
- krásný designový v-profil
- akustické dlaždice se zkoseným profilem po stranách

Častý dotaz = "Jakou akustickou pěnu použít pro odhlučnění?"
Odpověď = "Žádnou, potřebujete akustickou izolaci."

Tam je hlavní rozdíl v tom, že akustická izolace = v tomto případě lisované akustické desky = mají vysokou hmotnost 180kg/m3 a díky tomu tlumí a nepropouští zvuk dále. Klasická akustická pěna primárně zlepšuje akustiku daného prostoru a zkracuje dobu dozvuku, tlumení má však nízké, protože není dostatečně těžká.

Takže všude tam, kde řešíte odhlučnění (ať už celé místnosti, stěn nebo jen stropu či dveří) = je potřeba sáhnout po lisovaných akustický deskách a pak může být vaše reakce třeba tato: "Akustické desky fungují perfektně, konečně se i vyspíme. Skvělý výrobek."
Budeme se těšit i na vaši zpětnou vazbu.

Potřebujete barevné akustické pěny? Modrou, červenou nebo třeba zelenou? Tak ať ladí s interiérem?
Ano, umíme.
A to nejen je hezky obarvit, ale speciálně tak, aby neztrácely na funkčnosti a stále pohlcovaly a snižovaly dobu dozvuku.

A pokud chcete nenápadné akustické řešení = máme tady akustické obrazy. Tam na váš dodaný design vyrobíme rám, zajistíme potisk a ještě do celého výrobku vložíme vhodou akustickou pěnu. V kancelářích nebo tam, kde chcete mít estetiku a zároveň funkčnost je to ideální řešení. Pomohou vám také akustické závěsy, které vypadají a taky plní svou akustickou funkci. Můžete je ideálně kombinovat s jiným akustickými prvky, třeba právě s obrazy.

V neposlední řadě je tady akustický melamin a to je skvělý výrobek a oblíbený výrobek = splňuje totiž náročnější směrnice v ohledu na protipožární ochranu. Navíc se s ním jednoduše pracuje, je lehký a jeho akustická pohltivost je vynikající. Stačí polepit část místnosti a efekt je na světě. Najdete u nás melaminové obklady, panely a kruhy. Určitě mrkněte na fotky.

A pokud potřebujete molitan na míru, metráž či jiné vyšší odběry molitanu = navštivte náš partnerský web www.prodej-molitanu.cz

Díky za pozornost a teď už napište nebo zavolejte, budeme se těšit na spolupráci!

Základní údaje:
IČ: 28660871
Moravskoslezský kraj

Kolárova
Havířov
736 01

Firemní kontakty:
+420 773 835 591
+420 773 835 592

fryc@akusticka-pena.cz
stibor@akusticka-pena.cz

http://www.akusticka-pena.cz

Provozní doba:

DLE TELEFONICKÉ DOHODY


p. Alexandr Fryč
jednatel
+420 773 835 592


p. Jiří Stibor
marketing
+420 773 835 591


 

Klíčová slova