Nej-Firmy

U nás lidé hledají nej firmy. Jste mezi nimi?

V katalogu se nachází 72 717 ověřených firem.

<strong>SG-GEOPROJEKT spol. s r.o.</strong>

SG-GEOPROJEKT spol. s r.o.

Projekční kancelář zaměřená na speciální a aplikovanou geotechniku zejména v oblasti sanace a dokumentace skalních a strmých svahů.

Konzultační a poradenskou činnost v oblasti zakládání staveb, sanací sesuvů či diagnostiky stavebních konstrukcí.

Společnost SG-GEOPROJEKT, spol. s r.o., je projekční kancelář zaměřená na obor speciální a aplikovaná geotechnika. Hlavní předmět činnosti společnosti je v oblasti sanace a dokumentace skalních a strmých svahů. Řešíme rovněž náročné geotechnické úlohy v rámci projektové přípravy inženýrských, dopravních a občanských staveb. Pro své zákazníky navrhujeme konstrukce v celém spektru problémů interakce mezi horninovým i životním prostředím a stavebními konstrukcemi všeho druhu. Hlavní důraz však klademe na zajištění bezpečnosti provozu na dopravních cestách, sanace skalních svahů, sanace sesuvů.

Při své projekční, posudkové a konzultační činnosti, se opíráme o široké a rozsáhlé odborné zkušenosti z náročných geotechnických staveb jak v ČR, tak i v zahraničí. Klademe důraz na nezávislá, efektivní, ekologická a hlavně ekonomická řešení geotechnických konstrukcí, sanací sesuvů, zajištění skalních stěn a svahů.

Jsme spolehlivým partnerem, který klade důraz na kvalitní a co nejjakostnější poskytování služeb. Optimální jakosti dosahuje společnost SG-GEOPROJEKT uplatněním profesního přístupu, vycházejícího z momentálně vysoké vědeckotechnické úrovně, dané odborné specializace s přihlédnutím k časovým i finančním možnostem a potřebám klienta i širším společenským souvislostem.

Naše společnost se významně podílí na normotvorné činnosti v oblasti geotechniky – vyztužené zemní konstrukce, speciální zakládání staveb a sanace skal a svahů.

Základní údaje:
IČ: 26237636
DIČ: CZ26237636
Jihomoravský kraj

Údolní 567/33
Brno
602 00

Provozní doba:

Dle telefonické domluvy...


Ing. Stanislav Štábl
Jednatel
+420 724 111 519
stabl@geoprojekt.cz


 
 

Klíčová slova