Nej-Firmy

U nás lidé hledají nej firmy. Jste mezi nimi?

V katalogu se nachází 72 685 ověřených firem.

<strong>Stavební Interierové Systémy s.r.o.</strong>

Stavební Interierové Systémy s.r.o.

Kdo jsme Jsme tým profesionálů v oblasti stavebnictví a interiérů na klíč. Zaměřujeme se na komplexní služby v realizaci interiérových řešení, projektů a fit-out. Poskytujeme komplexní nabídku produktů a služeb pro tvorbu a vybavení interiérů formou dodávky na klíč od návrhu přes projektovou dokumentaci, výstavbu a realizaci.

Příčky

Naše společnost nabízí svým klientům téměř každé řešení moderních příčkových systémů. Důraz klademe na funkčnost, kvalitní technické řešení, akustiku a design. Vlajkovou lodí je náš certifikovaný systém přestavitelných prosklených příček CLARUS. Dále v rámci výhradního zastoupení renomovaných zahraničních výrobců dodáváme mobilní akustické příčky HUFCOR, shrnovací stěny WINAB či sanitární příčky SCHÄFER.
Téměř na každé naší realizaci stavíme sádrokartonové stěny nebo alternativně sádrovláknité, sádrocementové příčky.

Podlahy

Technická řešení podlah má mnoho podob, naši experti mají více jak 20-ti leté zkušenosti se zdvojenými podlahami, kde buď kalcium-sulfátová či dřevotřísková podlaha je umístěna na podpůrné konstrukci umístěné na pevnou podlahu. Veškeré rozvody (elektrokabeláž, potrubí, vzduchotechnika, datové kabely apod.) jsou vedené v dutinovém prostoru mezi pevnou podlahou a zdvojenou podlahou. Výhody jsou nasnadě – flexibilita, rychlost, suchý proces, variabilita různých řešení při změnách technologií pod zdvojenou podlahou vedoucích. Finální podlahové krytiny – koberec (často kobercové čtverce), jsme výhradním zástupce firmy TARKETT pro kobercové čtverce značky SINTELON, pokládáme dále PVC, Linoleum, kaučukové krytiny, parkety, keramické dlažby, korkové podlahy, laminát atd.

Stavební činnost

Zaměřujeme se na komplexní služby v realizací interiérových řešení projektů. Poskytujeme komplexní nabídku produktů a služeb pro tvorbu a vybavení interiérů formou dodávky na klíč od návrhu přes projektovou dokumentaci, výstavbu a realizaci.

Našími klienty jsou jak společnosti soukromého, tak veřejného sektoru.Máme široké zkušeností nejen z rekonstrukcí či interiérových fit outu administrativních budov, obchodních jednotek, hotelů, logistických center, ale i rezidenčních projektů.

Náš tým expertů a poradců se podrobně orientuje v současných trendech a technologiích. Na naše profesionální služby se můžete spolehnout od samého začátku. Klientům pomůžeme spravně naplánovat rozvržení prostor, optimalizovat náklady a především precizně a včas Váš prostor zrekonstrujeme.

Zaměřujeme se především na:
Interiérové řešení v developerských projektech
Kancelářské prostory
Multifunkční centra, obchodní jednotky
Hotely a restaurace
Památkově chráněné budovy
Logistická centra
Nemocnice
Školy
Samotná realizace probíhá ve spolupráci našich interních řemeslníků s kvalitními a ověřenými externími dodavateli. Zaručujeme včasnou a kvalitní dodávku.

Přizpůsobujeme naše řešení tak, aby se v nich zohlednily veškeré požadavky našich klientů. Cílem členů našeho týmu je, abychom Vám byli spolehlivým partnerem, který pro Vás vždy najde optimální řešení.


Pobočka Brno

Traťová 574
Brno-jih-Horní Heršpice
619 00

Základní údaje:
IČ: 03747808
Hlavní město Praha

Kutnohorská 11/57
Praha - Dolní Měcholupy
10900

Provozní doba:

Pondělí 08:00 - 17:00
Úterý 08:00 - 17:00
Středa 08:00 - 17:00
Čtvrtek 08:00 - 17:00
Pátek 08:00 - 17:00


p. Colin Bruce Glover
jednatel
+420 721 863 363
glover@sis-systemy.cz


p. David Olmer
technický ředitel
+420 725 966 492
olmer@sis-systemy.cz


Ing. Josef Šlehofer
obchodní ředitel společnosti
+420 602 642 622
slehofer@sis-system.cz


p. Martin Malina
Sales Manager Divize podlahových krytin
+420 727 958 038
malina@sis-systemy.cz


p. Jakub Maňák
Produkt Manager CLARUS
+420 725 987 065
manak@sis-systemy.cz


p. Jan Sobotka
Zdvojené podlahy MERO
+420 725 688 206
sobotka@sis-systemy.cz


 
 
 

Klíčová slova