Nej-Firmy

U nás lidé hledají nej firmy. Jste mezi nimi?

V katalogu se nachází 72 721 ověřených firem.

<strong>Wellness & Spa Boutique Hotel Villa Memories</strong><br>Martin Ditmar

Wellness & Spa Boutique Hotel Villa Memories
Martin Ditmar

Wellness & Spa Boutique Hotel Villa Memories - nejlepší butikový hotel v Evropě!

představujeme vám unikátní koncept ubytovacích služeb - spojili jsme luxus a servis pětihvězdičkových hotelů s atmosférou rodinného prostředí. Zažijte zcela mimořádný víkend v unikátním Wellness & Spa Boutique Hotelu Villa Memories - nejlepším rodinném boutique hotelu v Evropě, oceněném v roce 2018 v Londýně a patřícím celosvětově do první čtyřky.
Při projektování hotelu byl kladen velký důraz na to, aby z pokojů vyzařoval osobitý styl, který vás přenese do jiného světa – dodá pocit volného prostoru a zároveň nabídne komorní atmosféru. Každý pokoj se proto pojí s jiným příběhem a záleží jen na vás, zda vám bude bližší energie Vlka, Zebry, Leoparda či Džungle……Samozřejmostí je luxusní wellness a spa s vyhřívaným bazénem a minerální vodou. Zrelaxovat unavené tělo můžete při masáži v krásném zahradním relaxačním studiu. Zavítejte do malebné oblasti Hostýnských vrchů a zažijte nezapomenutelný víkend ve vile vašich snů.

Nabízíme zážitky, na které nezapomenete: romantika, exotika, nadstandard. Luxusní wellness resort v malebné oblasti Hostýnských vrchů je ideálním místem pro uspořádání uzavřené soukromé akce, svatby, firemního team-buildingu, školení nebo ke strávení nezapomenutelné rodinné dovolené.
Další služby: Wi-Fi, Platba kartou, Stravování, Konferenční sál, Dětský koutek, Parkoviště

Základní údaje:
IČ: 46562354
DIČ: CZ7209185313
Zlínský kraj

Vylanta 219
Fryšták
763 16

Firemní kontakty:
+420 602 512 561 - rezervace
+420 702 071 904 - rezervace

recepce@villamemories.cz

http://www.villamemories.cz
http://www.youtube.com/chan...

Provozní doba:

Dle telefonické domluvy


p. Martin Ditmar
majitel


 
 

Klíčová slova