Nej-Firmy

U nás lidé hledají nej firmy. Jste mezi nimi?

V katalogu se nachází 72 685 ověřených firem.

<strong>Hoval spol. s r.o.</strong>

Hoval spol. s r.o.

Společnost Hoval spol. s r.o. je dceřiná společnost firmy Hoval Aktiengesellschaft, která patří mezi přední výrobce systémů tepelné techniky a vzduchotechniky. Naše řešení lze nalézt mezi nejpozoruhodnějšími stavbami světa jako je Windsor Palace, Vatikán či Burj Khalifa. V České republice poskytujeme teplo a dodáváme čerstvý vzduch pro průmyslové, komerční a veřejné budovy jako například Národní divadlo, Karolinum, ČSOB, Škoda Auto a mnohé další. Všechny aktivity a výrobky Hoval jsou navrhovány a vyvíjeny s ohledem na životní prostředí, maximální hospodárnost provozu a dlouholetou životnost.

Firemní filozofie zahrnující slogan „S odpovědností k energii a životnímu prostředí" tvoří jeden ze základních stavebních kamenů a hodnot firmy, díky které výrobky Hoval splňují ty nejvyšší požadavky na kvalitu a ekologickou šetrnost.

Hlavní činností firmy Hoval je výroba a prodej tepelné techniky a vzduchotechniky, podpora projektování, spolupráce s investory a developery při tvorbě komplexních řešení s ohledem na efektivnost a úsporu provozních nákladů, zajištění spolehlivého provozu nebo záruční a pozáruční servis odpovídající individuálním požadavkům zákazníků.

Společnost Hoval má za sebou řadu instalací pro široké spektrum zákazníků, mezi nejčastěji řešené projekty patří novostavby nebo rekonstrukce tepelného hospodářství zdravotnických zařízení a nemocnic, výrobních hal a skladů, hotelů, škol, komerčních budov a další.

Mezi naše činnosti patří prodej plynových a olejových kotlů, kondenzační techniky, ohřívačů, směšovačů a pohonů, regulací, akumulací a vzduchotechniky. Tepelné výmeníky integrovatelné do zariadení pre úpravu vzduchu, rekuperace tepla. Projektování, instalace a údržba.

Základní údaje:
IČ: 64834034
DIČ: CZ64834034
Plzeňský kraj

Republikánská 45
Plzeň
31204

Provozní doba:

dle telefonické dohody

Pondělí 07:00 - 16:00
Úterý 07:00 - 16:00
Středa 07:00 - 16:00
Čtvrtek 07:00 - 16:00
Pátek 07:00 - 16:00


p. Jan Metlický
Jednatel
+420 602 267 662
jan.metlicky@hoval.com


 
 

Klíčová slova