Nej-Firmy

U nás lidé hledají nej firmy. Jste mezi nimi?

V katalogu se nachází 72 720 ověřených firem.

HARTMANN - RICO a.s.

HARTMANN - RICO a.s.

Kdo jsme
Touha zlepšovat péči o zdraví je naší hnací silou.

Skupina HARTMANN je doma na každém kontinentu. Na naše produkty spoléhají lidé v bezmála 100 zemích světa a pobočky HARTMANN lze navštívit ve 34 z nich. Věříme v nekonečné možnosti zlepšování řešení zdravotní péče, které dáváme do rukou profesionálům ve zdravotnictví i běžným uživatelům. Opřít se můžeme o 200 let zkušeností, hluboký vhled do problematiky a odborné znalosti z oblasti zdravotnictví, které získáváme díky neustálému dialogu se všemi skupinami našich zákazníků.

HARTMANN v České republice
V České republice působí společnost jako HARTMANN - RICO a.s., která vznikla v roce 1991 vstupem společnosti PAUL HARTMANN AG do tehdejšího podniku Rico Veverská Bítýška.
HARTMANN - RICO a.s. spojuje tým více než 1500 zaměstnanců. Společně neustále usilujeme o to, abychom svým zákazníkům mohli vždy nabídnout o něco lepší řešení. Ať už jde o nemocnice, ambulance, domovy pro seniory, agentury domácí péče a další poskytovatele zdravotních a sociálních služeb či o běžné spotřebitele, kteří spoléhají na značku HARTMANN při každodenní péči o své zdraví nebo zdraví svých blízkých. Naše portfolio se skládá z rozmanité škály zdravotnických a hygienických výrobků a služeb, které spojuje důraz na inovativnost, snadné použití a vysokou efektivitu.

Díky profesionalitě, partnerskému přístupu a nadšení pro práci, kterou děláme, zaujímáme v České republice dlouhodobě pozici předního výrobce a distributora zdravotnických a hygienických výrobků a význačného exportéra. Značka HARTMANN je zde zároveň nejznámější značkou zdravotnických prostředků a hygienických výrobků.


Naše hodnoty
Děláme svou práci srdcem
a s úctou k lidem

V plnění našeho poslání nás provází tři klíčové hodnoty:

Srdce
Partnerství
Profesionalita



Ošetřování ran
Mediset
První pomoc
Kompresivní a podpůrná terapie
Operační sály
Pomůcky pro inkontinenci
Péče o pacienta
Péče o pokožku
Diagnostika
Dámská hygiena
Stomické pomůcky
Vatové a kosmetické produkty
Dezinfekce a hygiena
Dětská hygiena
Kneipp
Doplňkový sortiment

Základní údaje:
IČ: 44947429
DIČ: CZ44947429
Jihomoravský kraj

Masarykovo náměstí 77
Veverská Bítýška
664 71

Ing. Jaroslav Novák
člen představenstva

p. Irena Malá
PR manager

Klíčová slova