Nej-Firmy

U nás lidé hledají nej firmy. Jste mezi nimi?

V katalogu se nachází 72 685 ověřených firem.

Lovecká optika - Ing. Jiří Holý

Lovecká optika - Ing. Jiří Holý

Provozujeme internetový prodej lovecké optiky. Nabízíme přístroje pro noční vidění, puškohledy, dalekohledy, dálkoměry, kolimátory, termovize a mnoho dalšího.

Termovize nabízí novou dimenzi pro sledování zvěře v přírodě. Ukazují pozorovateli zvěř v jejím přirozeném prostředí, kdy není rušena přítomností člověka. Umožňují sledování objektu i při úplné tmě, dokonce i za mlhy nebo hustého sněžení.

Přístroje pro noční vidění, nabízené v našem obchodě, jsou klasické noktovizory (Gen 1+), zesilující zbytkové okolní světlo pomoci zesilovačů jasu obrazu, nebo digitální noční vidění, které jsou universální. Nabízené přístroje pro noční vidění jsou určené pro turisty, myslivce, lovce, sportovní střelce.

Nabízíme puškohledy variabilní, s pevným zvětšením, s osvětlenou nebo neosvětlenou osnovou. Pro střelbu na extrémní vzdálenosti i naháňkové. Záměrný obrazec dle nabídky výrobce. Některé puškohledy se dodávají s montážní lištou - šínou. Puškohledy jsou určeny pro myslivce, lovce i sportovní střelce. Nabízíme výrobky firem Kahles, Meopta a Zeiss.

Dalekohledy jsou důležitým představitelem lovecké optiky. Tyto přístroje spojující vynikající optické parametry v kompaktním, mechanicky odolném a ergonomicky tvarovaném tělese. Jsou mimořádně odolné proti vodě, prachu i proti nárazům. Hodí se pro myslivce, lovce, turisty, sportovní střelce i další outdoor aktivity.

Osobní jednání je možno provést v těchto oblastech - Jihlava, Pelhřimov, Humpolec, Havlíčkův Brod, Chrudim, Čáslav, Kolín.

Těšíme se na Vás!

Základní údaje:
IČ: 02571838
DIČ: CZ7403052976

Jiránkova 2251
Pardubice
530 02

Firemní kontakty:
+420 601 575 854

lovecka-optika@email.cz

http://www.lovecka-optika.cz

Ing. Jiří Holý
Jednatel
+420 601 575 854
lovecka-optika@email.cz

Klíčová slova