Nej-Firmy

U nás lidé hledají nej firmy. Jste mezi nimi?

V katalogu se nachází 72 685 ověřených firem.

<strong>Horský hotel EXCELSIOR</strong>

Horský hotel EXCELSIOR

Horský hotel Excelsior se nachází v obci Horní Lomná u Jablunkova. Hotel je obklopen krásným prostředím Moravskoslezských Beskyd. U nás naleznou příjemné zázemí všichni, kdo touží po odpočinku na horském vzduchu a chtějí být obklopeni malebnou přírodou. Okolí nabízí mnoho příležitostí, ať už k sportovně, tak i odpočinkově laděným pobytům. V blízkosti hotelu se nachází cyklostezky, běžkařské stopy a turistické trasy. Doufáme, že hotel Excelsior se stane místem, kam se budete rádi vracet.

Ubytování
Hosté se mohou ubytovat v hotelových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV/SAT a Wi-Fi připojením. Pokoje jsou nekuřácké.

V blízkosti hotelu (30-80m) se nachází také chatky, které jsou vhodné pro ubytování rodin s dětmi nebo přo 5členné skupinky osob. Chatky mají vlastní soc.zařízení s rohovou hydromasážní vanou, v přízemí společenskou místnost s krbem a manželskou postelí. V patře se nachází ložnice se třemi samostatnými lůžky. Vybavení: LCD televizor, elektrický krb, malá lednice, Wi-Fi připojení. Chatky jsou nekuřácké.

Restaurace a stravování
Hostům je k dispozici restaurace, banketka a v létě taky terasa s výhledem na Beskydy. Snídaně se podávají formou teplého a studeného bufetu, večeře jsou výběrem z menu.

Sport a zábava
Milovníky aktivního odpočinku jistě potěší vnitřní a v létě také venkovní bazén, finská a infra sauna, kurt na squash, víceúčelové hřiště, stolní tenis, dvě bowlingové dráhy či možnost zapůjčení horských kol.

Nezapomnělo se ani na nejmenší návštěvníky, pro které je připravena dětská herna, dětské hřiště s trampolínou a pískovištěm.

Wellness a relaxace
Hosté mají možnost využít širokou nabídku masáží, zábalů, koupelí a wellness procedur, které přinesou to nejlepší pro regeneraci a relax. Velmi oblíbené jsou zde pivní a vinné lázně, vodíkové lázně, koupele v kozím mléce, mořských řasách, orientální nebo klasické masáže.

Základní údaje:
IČ: 26813963
DIČ: CZ26813963
Moravskoslezský kraj

Horní Lomná E071
Jablunkov
739 91

Firemní kontakty:
+420 558 341 003 - Recepce
+420 605 228 893 - Asistentka Managera

recepce@excelsior-hotel.cz
kludska@excelsior-hotel.cz - Asistentka Managera

http://www.excelsior-hotel.cz

Provozní doba:

Dle telefonické domluvy


Mgr. Petr Masopust
Manager
+420 773 303 973
manager@excelsior-hotel.cz


 
 

Klíčová slova