Nej-Firmy

U nás lidé hledají nej firmy. Jste mezi nimi?

V katalogu se nachází 72 685 ověřených firem.

AgroBio Opava, s.r.o.

AgroBio Opava, s.r.o.

již 27 let patříme k nejvýznamnějším společnostem na českém trhu v oblasti výroby a prodeje malospotřebitelského balení produktů pro dům a zahradu určených pro zahrádkáře a drobné zemědělce
nabízíme široký a stále se rozšiřující sortiment kvalitních produktů určených pro péči o dům a zahradu - v současné době je v nabídce více jak 700 produktů, které tvoří velmi široké a komplexní portfolio (přírodní a chemické produkty na ochranu a podporu rostlin, hnojiva, enzymatické a bakteriální přípravky, travní směsi, zahradní textilie, pracovní rukavice, aj.)
nabízíme ucelený koncept „BIO“ pěstování – široká nabídka přírodních produktů značky Kouzlo Přírody, Trumf a Envi. Koncept nabízí přírodní produkty pro ochranu a péči o rostliny v průběhu celého roku, dále přírodní produkty pro hubení škůdců a hmyzu (biocidy), odpuzení větších škůdců (krtek, kuna, pes, kočka, aj.). V neposlední řadě tento koncept nabízí také produkty pro celoroční přírodní péči o dům nebo zahradu.
poskytujeme široký a kvalitní tým obchodních zástupců
zajišťujeme kvalitní marketing a poradenství - pravidelné poradenství v TV pořadech, tištěná podpora v časopisech a novinách, pravidelné vydávání odborných publikací (knih), např. ROK ZAHRADNÍKA (únor 2014), poskytování komplexních stojanových konceptů a podpory prodeje přímo na prodejních místech, aj.
pro obchodníky nabízíme propracovaný Objednávkový systém AgroBio Opava s poradenstvím
poskytujeme pro naše obchodníky službu - I-Billboard – se službou zasílání SMS zpráv – unikátní elektronický systém poskytování rychlých informací o novinkách, obchodních akcích, prognózách vývoje chorob nebo škůdců a jiných důležitých informací
nabízíme také Věrnostní program AgroBio Opava „šitý na míru“ pro každého našeho obchodního partnera

Základní údaje:
IČ: 25853970
DIČ: CZ25853970
Moravskoslezský kraj

Mostní 41/1
Brumovice - Skrochovice
747 71

Firemní kontakty:
+420 518 367 298 - pobočka
+420 777 013 402

rat@agrobio.cz
vladansafarcik@agrobio.cz

http://www.agrobio.cz

Provozní doba:

DLE TELEFONICKÉ DOHODY


Ing. Vladan Šafarčík
jednatel
+420 777 013 402