Nej-Firmy

U nás lidé hledají nej firmy. Jste mezi nimi?

V katalogu se nachází 72 685 ověřených firem.

<strong>VAVA.eu s. r. o.</strong>

VAVA.eu s. r. o.

Počátky společnosti VAVA.eu s.r.o. sahají do roku 1991, kdy byla založena firma Alexandr Vávra – VAVA, která se od samého počátku věnovala bezpečnosti práce a požární ochraně a to jak vlastním výkonem činnosti v těchto oblastech, tak rozsáhlou nakladatelskou a vydavatelskou činností zaměřenou na tyto segmenty.

V roce 1999 jsme se stali výhradním distributorem výrobků firmy WATER JEL Technologies pro Českou republiku. Tato společnost vyrábí prostředky první pomoci na termické popáleniny, přípravky pro ošetření nežádoucích reakcí kůže po radioterapii, antiseptický gel pro jednorázovou očistu rukou Hand Sanitizer a další produkty.

Od roku 2007 dovážíme do České republiky produkty firmy X-CEN-TEK GmbH & Co., které jsou prodávány pod obchodní značkou PAX-Bags.

Sortiment značky PAX-Bags tvoří zdravotnické batohy, brašny, tašky, amupulária a další doplňky pro záchranné služby, nemocnice, ošetřovatelské služby apod.

Počátkem roku 2011 jsme začali distribuovat pro Českou a Slovenskou republiku prostředky pro ochranu kůže před nepříznivými vlivy MARLY SKIN. Tyto prostředky poskytují jedinečnou čtyřhodinovou ochranu pokožku s širokým každodenním uplatněním, zejména u lidí, kteří trpí ekzémy a kontaktními alergiemi.

V loňském roce jsme navázali spolupráci s finskou firmou CVN Medical a začali jsme dovážet speciální deky, ponča a vaky, které pomáhají zajistit tepelný komfort pacientů a zabraňují hypotermii.

Do naší nabídky přibyly rovněž skládací výstražné značky a výstražné majáky švýcarské firmy TRIOPAN.

Kromě standardního sortimentu, který máme v nabídce, jsme schopni dodat i další zdravotnický materiál jako jsou vybavené zdravotnické brašny, nástěnné lékárničky, apod.

Základní údaje:
IČ: 27932125
DIČ: CZ27932125
Středočeský kraj

Krchleby 193
Čáslav
286 01

Firemní kontakty:
+420 327 377 419
+420 602 426 949

info@vava.eu

http://www.shop.vava.eu
http://www.vava.eu

Provozní doba:

DLE TELEFONICKÉ DOHODY


p. Alexandr Vávra
jednatel


p. Jana Vávrová
jednatelka


 

Klíčová slova