Nej-Firmy

U nás lidé hledají nej firmy. Jste mezi nimi?

V katalogu se nachází 72 685 ověřených firem.

VOTAVA MICHAL

VOTAVA MICHAL

Provádíme instalatérské práce - topení, plyn, voda, kanalizace. Realizace novostaveb. Dodáváme a montujeme kotle plynové, kondenzační, elektrické, na tuhá paliva, ohřívače vody, bojlery, podlahové vytápění, radiátory, solární systémy a kotelny.
VODA
Celková rekonstrukce rozvodů do bytových domů, rodinných domů, bytů a firemních staveb, Materiál dle požadavků, např.: měď, železo, plast. Celkové rekonstrukce kanalizačního potrubí včetně netěsností v rodinných domech i nebytových prostorech.
TOPENÍ
Podlahové a etážové topení rodinného domu i nebytových prostor. Montáž a rekonstrukce topení - deskové i článkové radiátory, topení do koupelny a konvektory. Podlahové topení a stěnové vytápění - návrh, dodávka a montáž podlahového vytápění a stěnového topení z měděných i plastových materiálú.
PLYN
Plynové topení, rozvod topenářské techniky. Rozvod plynu a plynových zařízení včetnì dodávky spotřebičů. Montáž a napojení spotřebičů včetně dodání, např.: kamna, bojlery, kotle, karmy, plynové sporáky, ohřívače, plynové kotle, WAW.

Základní údaje:
IČ: 68028679
DIČ: CZ7904294574
Kraj Vysočina

Horní město 16
Brtnice
588 32

Firemní kontakty:
+420 775 385 108

votava.michal@seznam.cz

http://www.michalvotava.cz

Provozní doba:

dle telefonické domluvy


p. Michal Votava
majitel
+420 775 385 108
votava.michal@seznam.cz


 
 

Klíčová slova