Nej-Firmy

U nás lidé hledají nej firmy. Jste mezi nimi?

V katalogu se nachází 72 720 ověřených firem.

Kardio - Line  spol. s r.o.

Kardio - Line spol. s r.o.

O nás
Kardio-Line spol. s r.o. je významný dodavatel zdravotnických přístrojů a technologií, wellness a fitness vybavení. V ČR zastupuje světové výrobce – Schiller, Ergoline, Ganshorn, Huntleigh, Gymna-Uniphy, Fitvibe, ASA, Trautwein, CNSystems, Eucatech, Alphatec Spine, Kasios, Strässle, ITD a další.

Máme dlouhodobé zkušenosti jako dodavatele v oblastech funkční diagnostika, interní lékařství, intervenční kardiologie, ARO, JIP, sportovní lékařství, plicní, pneumologie, alergologie, rehabilitace, fyzioterapie, balneo, vodoléčba, lázeňství, spinální chirurgie a další. Našimi zákazníky jsou soukromé odborné ambulance, polikliniky, nemocnice, rychlá záchranná služba, lázně. Vybavení dodáváme také pro hotely, wellness, fitness a beauty centra.

Historie firmy
rok 2013: Společnost Kardio-Line slaví v roce 2013 výročí 20 let existence! Do nového roku vstupujeme s novým logem a kompletně novou grafickou podobou společnosti Kardio-Line. Zveřejnili jsme vylepšenou webovou prezentaci, sjednotili jsme grafické materiály, prospekty a katalogy. Děkujeme Vám všem za přízeň a důvěru, které si velmi vážíme. I v dalších letech jsme zde pro Vás připraveni poskytovat služby na nejvyšší úrovni, tak abyste nám zachovali svou přízeň a byli s námi spokojeni.

rok 2012: Společnost Kardio-Line získala zastoupení společností Lifetech Scientific a Celonova pro ČR. Rozšiřujeme tím naší nabídku v oblastech intervenční kardiologie a radiologie.

2011: Do 19. roku existence vstupujeme s ustáleným portfoliem. Naše zastoupení se v oblasti funkční diagnostiky rozšířilo o významné světové výrobce Ganshorn (DE) a Huntleigh (GB). Dynamicky se rozvíjí i oblast spinální chirurgie, v České republice nabízíme produkty francouzského výrobce Scient´x.

2007: V České republice zastupujeme renomované firmy Eucatech (Německo) a Kensey Nash (USA). Tímto rozšiřujeme naše působení i do oblastí intervenční kardiologie a intervenční radiologie.

WELLNESS – relaxace pro tělo i duši. Od roku 2004 rozšiřujeme naší nabídku zajímavých zařízení také pro oblast wellness&fitness

V roce 2000 se o Vaši spokojenost stará již 13 stálých zaměstnanců firmy Kardio - Line a další smluvní partneři po celé České republice.

Úspěšně se nám daří budovat operativní sklad spotřebního materiálu pro státní i nestátní zdravotnická zařízení.

V důsledku procesu přirozených fúzí světových výrobců zdravotnické techniky jsme v posledních letech převzali zastoupení mnohých renomovaných firem pro Českou republiku – Gymna, Belgie; Ergoline, Německo; Osteometer, USA, ale také Trautwein, Německo a Welch Allyn, USA.

Březen 1998 – otvíráme pobočku v Praze na Plzeňské ulici.

V letech 1995-1998 se aktivně podílíme na programu pomoci švýcarské vlády českému zdravotnictví (tzv. projekt G-24).

Na adrese Antonínská č. 5 v Brně sídlíme nepřerušeně od června 1993.

Naše počáteční produktové portfolio tvoří kompletní sortiment firem SCHILLER, Švýcarsko a UNIPHY, Nizozemí.

Leden 1993 – vzniká společnost Kardio - Line spol. s r.o. s cílem uvádět nové pokrokové technologie na český zdravotnický trh.

Základní údaje:
IČ: 46994769
DIČ: CZ46994769
Jihomoravský kraj

Antonínská 552/5
Brno
60200

Firemní kontakty:
+420 541 214 456
+420 602 791 667
+420 602 791 885

kardioline@kardioline.cz
p.rychlik@kardioline.cz

http://www.kardioline.cz

p. Jitka Chmelařová
jednatelka společnosti
+420 602 791 667
kardioline@kardioline.cz

Mgr. Petr Šimek
prokurista společnosti
+420 602 791 885
p.rychlik@kardioline.cz

Ing. Ondřej Daněk
produktový manažer a specialista - rehabilita

Mgr. Pavel Rychlík
produktový manažer

Klíčová slova