Nej-Firmy

U nás lidé hledají nej firmy. Jste mezi nimi?

V katalogu se nachází 72 684 ověřených firem.

<strong>FOTOGRAF - Jakub Moravec</strong>

FOTOGRAF - Jakub Moravec

Nabízím Vám profesionální portfolio fotografií, z Vašich eventů, reportáže, reklamní a propagační snímky. Úzce se kromě eventů zaměřuji na gastronomii a interiéry i exteriéry budou, hotelů či provozů. Zajímavou součástí mé práce jsou neateliérové portréty a fotky rodin či dětí doma či v přírodě. Jsem kreativní a naslouchající Vašim představám. Pro akce většího formátu mám i tým kolegů, se kterými spolupracuji.

- event fotograf
- reportážní fotografie
- reklamní a produktové fotografie
- gastronomie
- interiéry a exteriéry firem, restaurací, hotelů...
- neateliérové portréty či rodinná focení

Fotografií se zabývám již přes patnáct let. Zaměřuji se především na eventy, reportáž a gastronomii, ve které se i aktivně pohybuji. Spolupracuji s řadou firemních i soukromých klientů, mezi které patří například ARVAL, Tullamore D.E.W., ALDautomotive, eventová agentura SPADEA či hotel a restaurace Bílý jednorožec v Třeboni a mnozí další.

V mé práci se pozitivně projevuje nejen má kreativita, ale i dlouholeté zkušenosti z působení v oblasti PR a širší pohled v souvislostech daný účastí na mnoha expedicích i pracovních cestách do zahraničí. Zcela samozřejmá je má souhra s používanou profesionální technikou.

Základní údaje:
IČ: 67376126
Hlavní město Praha

Krajanská 516/1a
Praha
149 00

p. Jakub Moravec
+420 604 738 428
jakub@jakubmoravec.cz

Klíčová slova