Nej-Firmy

U nás lidé hledají nej firmy. Jste mezi nimi?

V katalogu se nachází 72 685 ověřených firem.

<strong>Dům s pečovatelskou službou SENIOR</strong>

Dům s pečovatelskou službou SENIOR

Dům s pečovatelskou službou SENIOR byl zařízen zastupitelstvem města Říčany k plnění svého sociálního programu jako samostatný právní subjekt v roce 1996. Od roku 2009 je samostatným právním subjektem. Základním posláním a činností je poskytování ubytovacích a stravovacích služeb, zajištění pečovatelských služeb a dalších doplňkových služeb seniorům - obyvatelům DPS a občanům Říčan. V objektu je 99 bytů, 24 bytů je 1+1 pro manželské dvojice, 74 garsoniér a 1 byt služební. Celková využitelná kapacita je 122 osob. Pečovatelská služba Domu s pečovatelskou službou v Říčanech pomáhá lidem v péči, kteří vzhledem ke svému věku nebo zdravotnímu stavu potřebují pomoc jiné osoby.


DENNÍ STACIONÁŘ OGLA
KONTAKTNÍ ÚDAJE:
Vedoucí stacionáře - Bc. Pavla Romanová
Tel.: 733 340 028
stacionar@dps.ricany.cz

Jedná se o sociální zařízení, které poskytuje ambulantní péči seniorům a osobám se sníženou soběstačností nebo zdravotním postižením a potřebou celodenní péče. Nabízí denní pobyt pro 8 klientů a 4 klienty v rámci odlehčovacích služeb na dlouhodobější pobyty například během léta.
Další informace na webu stacionáře www.staciona-olga.cz

Dům s pečovatelskou službou SENIOR pomáhá seniorům, kteří vzhledem ke svému věku, zdravotnímu stavu nebo sociální situaci potřebují pomoc při naplňování každodenních potřeb a přání. Posláním je podporovat soběstačnost seniorů a umožňovat jim prožívání plnohodnotného, důstojného a aktivního života.
Nejen našim obyvatelům, ale i obyvatelům města je k dispozici v našem objektu lékárna, kadeřnictví a prodejna zdravotnických potřeb.
Více informací na http://dps.ricany.cz

Od 1. 7. 2015 jsme uvedli do provozu nově postavený Stacionář Olga, který má sloužit nejen obyvatelům Říčan, ale i občanům 52 obcí, které spadají pod správní obvod Říčan.
Nachází se na Komenského náměstí a je součástí Domu s pečovatelskou službou Senior.
Stacionář je určen pro osoby, kteří mají sníženou soběstačnost z důvodu věku nebo zdravotního postižení, jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné osoby.
V denním stacionáři jsou služby poskytovány služby pro klienty v sazbě 70 Kč/hod. V případě pobytu nad 5 hodin a min. 3x v týdnu se sazba snižuje na 50 Kč /hod.
Pracovní doba je pondělí-pátek 7:00-15:30 hodin.

Základní údaje:
IČ: 63834294
Středočeský kraj

Komenského náměstí 1850
Říčany
25101

Provozní doba:

Pondělí nonstop nonstop -
Úterý nonstop -
Středa nonstop -
Čtvrtek nonstop -
Pátek nonstop -
Sobota nonstop -
Neděle nonstop -


p. Iveta Závodská
ředitelka
+420 323 604 244
iveta.zavodska@dps.ricany.cz


Bc. Pavla Romanová
Stacionář
+420 +420 733 340 028
stacionar@dps.ricany.cz


p. Jana Kadeřábková
Pečovatelská služba
+420 733 340 061


 
 
 

Klíčová slova