Nej-Firmy

U nás lidé hledají nej firmy. Jste mezi nimi?

V katalogu se nachází 72 720 ověřených firem.

Jesle a mateřská škola NestLingue

Jesle a mateřská škola NestLingue

Jsme mezinárodní Montessori školka v Praze.
V NestLingue nabízíme dvojjazyčný anglicko-český program.
Základním kamenem naší výuky je alternativní pedagogika. Důraz klademe na individuální přístup a celostní rozvoj osobnosti dítěte.
Pro děti vytváříme prostředí založené na vzájemném respektu a úctě.

Pro ty nejmenší máme u nás všechno na míru. Šatničku, uzpůsobené toalety a umyvadla, vlastní třídu včetně kuchyňky a vybavení. Je již tradicí, že se při tom dbá na principy harmonie prostoru vycházející z učení feng šuej.

U jesličkových dětí se aktivně soustředíme na podporu rozvoje v sedmi vzdělávacích oblastech. Každá z nich disponuje škálou tří stupňů míry osvojení si dané dovednosti.
Děti se citlivým způsobem učí základům péče o sebe, navazování vztahů se svými vrstevníky, dospělými a respektu k okolnímu světu. Pracujeme na rozvoji jemnohmotné motoriky, jako je úchop rukou a její koordinace, rozvoj a tříbení smyslových zkušeností vztahujících se k hmatovým, vizuálním, sluchovým, čichovým a chuťovým vjemům.
Stejně tak věnujeme pozornost hrubé motorice a koordinaci vlastního těla ve vztahu k sobě a okolí. Děti se učí zvládání činností každodenního života jako je samostatné oblékání, jedení, používání toalety či nošení předmětů.

Citlivě připravené prostředí třídy pomáhá dětem objevovat a rozvíjet dovednosti v mnoha oblastech. Praktický život - rozvíjí základní motorické dovednosti, schopnost péče o vlastní osobu a své tělo, péče o své okolí, cvičení sociálních vztahů a cvičení kontroly pohybu. Smyslová výchova - rozlišování, srovnávání, třídění, pojmenovávání či popisování smyslových vjemů z různých hledisek (např. délky, šířky, teploty, hmotnosti, atd.). Jazykové dovednosti v anglickém a českém jazyce ve třech úrovních. V oblasti mluveného slova, rozvoje psaní a čtení. Matematika - přijmutí konceptu počtu, symbolu, posloupnosti a početních operací. Pokládáme základy pro zeměpis, přírodovědu, umění, výtvarnou a hudební výchovu.

Základní údaje:
IČ: 66438276
Hlavní město Praha

Mezi Rybníky 244
Praha 4
14900

Firemní kontakty:
+420 777 277 980
+420 777 400 509

info@nestlingue.cz

p. Klára Markuciová
+420 777 277 980