Nej-Firmy

U nás lidé hledají nej firmy. Jste mezi nimi?

V katalogu se nachází 72 685 ověřených firem.

<strong>Truhlářství Vltavský</strong>

Truhlářství Vltavský

Již dlouhých 18 let vám Truhlářství Vltavský ve Staré Boleslavi dodává kvalitní a poctivě vyrobený nábytek do vašich domů a na vaše zahrady. Truhlářství se zaměřuje na výrobu kuchyní, schodišť, dveří, postelí i zahradního nábytku. Profesionální a spolehlivý tým pracovníků vám na míru vytvoří jakýkoliv nábytek podle vašich představ a přání.

Truhláři s dlouholetými zkušenostmi se zaměřují na výrobu dřevěného nábytku podle vašich představ. Objednat si můžete kompletní kuchyni, která bude pasovat přesně pro váš dům a bude navržena dle vašich potřeb a na základě možných dispozic. Truhlářství vám také navrhne a vyrobí samostatné i vestavěné skříně, koupelnový i dětský nábytek pro vaše ratolesti, stoly, postele nebo dveře a obložky.

Pokud si chcete zvelebit i vaši zahrádku nebo letní posezení pro grilování s rodinou a přáteli, Truhlářství Vltavský vám obstará také stylový a precizně vyrobený zahradní nábytek jako jsou masivní stoly, židle a lavice. Vybírat můžete mezi několika druhy kvalitního dřeva. Zahradní nábytek vám buď navrhne truhlářství přímo na místě po domluvě nebo můžete přijít se svým vlastním návrhem a nápady. Ochotný a vstřícný personál se vždy snaží uspokojit především potřeby a přání svých klientů, kterým naslouchá. Truhlářství ve Staré Boleslavi vám také vyrobí a postaví zahradní pergolu, která bude krásnou dekorací vašeho domu a okolí.

Základní údaje:
IČ: 44721901
DIČ: CZ7008031041
Středočeský kraj

5. května 1249
Brandýs nad Labem-Stará Boleslav - Stará Boleslav
25001

Firemní kontakty:
+420 603 722 292

d.vltava@centrum.cz

http://www.truhlarstvi-vlta...

Provozní doba:

dle telefonické domluvy


p. Daniel Vltavský
majitel
+420 603 722 292
d.vltava@centrum.cz


 
 

Klíčová slova