Nej-Firmy

U nás lidé hledají nej firmy. Jste mezi nimi?

V katalogu se nachází 72 685 ověřených firem.

<strong>Třemošnické těstoviny</strong>

Třemošnické těstoviny

Sedavé zaměstnání, nedostatek fyzické aktivity, špatné stravovací zvyky a nevhodná strava – tento výčet presentuje pouze zlomek důvodů, proč stále větší množství lidí trpí nadváhou či obezitou. Pokud jste se rozhodli se svou váhou a životním stylem něco udělat, rádi Vám pomůžeme. Máme pro Vás skvělé řešení, při kterém se nejenže nebudete trápit hlady, budete se stravovat zdravě, ale především si i výborně pochutnáte. Mezi potravinami, které by se měly stát pravidelným základem Vašeho jídelníčku, jsou těstoviny. Naše Třemošnické těstoviny, které vyrábíme již od roku 1993, za tu dobu získaly tisíce spokojených zákazníků, hlavně díky svému složení, jenž neobsahuje žádné chemické přísady. Posloucháme a plníme přání klienta, upřednostňujeme kvalitu před kvantitou. Rozvoz produktů přizpůsobujeme požadavkům zákazníka. V roce 2012 jsme obdrželi certifikát opravňující označovat naše výrobky ochrannou známkou „ŽELEZNÉ HORY regionální produkt“.



Jídla z těstovin miluje skoro každý. Chutnají teplé, studené, slané a sladké. Těstoviny mohou tvořit základ skoro nepřeberného množství rychlých a zdravých variací. Navzdory všeobecně rozšířené víře těstoviny nemají vysoký obsah kalorií, a pokud se podávají například pouze s čerstvou zeleninou nebo s rajskou omáčkou, můžete je zařadit i do redukční diety. Těstovinové pokrmy vyhledávají i sportovci, kterým dodávají energii, jsou také mnohem vhodnější pro diabetiky než tradiční knedlíky či brambory. Těstoviny jsou velmi dobře stravitelné, obsahují nízký obsah tuku a představují užitečný zdroj bílkovin.



V naší společnosti si ceníme tradice, přistupujeme k práci zodpovědně a pečlivě vybíráme suroviny. Těstovin jsou stovky druhů, my především vyrábíme široké, celestýnské a vlasové nudle, těstoviny ve tvaru malinkých hvězdiček a abecedy, které jsou vhodné do polévek, nebo také vruty, mušle, kolena a fleky. Předností těstovin je i to, že se jednoduše skladují a jsou trvanlivé.

Základní údaje:
IČ: 03469191
Pardubický kraj

Ke stadionu 149
Třemošnice
538 43

Firemní kontakty:
+420 607 263 946
+420 469 661 488

http://tremosnicketestoviny...

Provozní doba:

Pondělí 07:00 - 15:00
Úterý 07:00 - 15:00
Středa 07:00 - 15:00
Čtvrtek 07:00 - 15:00
Pátek 07:00 - 15:00
Sobota Zavřeno -
Neděle Zavřeno -


p. Olga Vojáčková
jednatelka