Nej-Firmy

U nás lidé hledají nej firmy. Jste mezi nimi?

V katalogu se nachází 72 685 ověřených firem.

<strong>VYMAZLENEC.cz</strong>

VYMAZLENEC.cz

Kamenná prodejna i eshop s chovatelskými potřebami pro psy a kočky.

V našem e-shopu sežene vše pro Vaše mazlíčky od pelíšků, hraček, oblečků, vodítka, tašky a další.


Pelíšky pro psy

Pelíšky pro psy I love pets jsou české výroby. Pelechy pro psy jsou velmi kvalitní a vztahuje se na ně záruční lhůta ve lhůtě 2 let, stejně jako na všechno ostatní zboží. Každý psí pelíšek je velmi měkký, pohodlný a odolný. V nabídce naleznete pelechy pro velké psy i malé pelíšky pro psy. V naší nabídce máme i zdravotní pelechy pro psy, které slouží k prevenci před zdravotními komplikacemi.

Pelíšky pro kočky

Pelíšky pro kočky jsou měkké a poddajné. Každý pelíšek pro kočku má velmi moderní střih a je dostupný v několika barevných vzorech. S výběrem vhodného pelechu vám může pomoci i průvodce výběrem pelechů. V průvodci jsou pelíšky rozděleny nejdříve podle velikostí a následně podle materiálů. Průvodce vám usnadní orientaci v naší nabídce pelechů pro psy i pelíšků pro kočky.

Oblečky pro psy

Všechny oblečky pro psy I love pets jsou dostupné ve velikostech od XXS až po XXL (tabulka velikostí je u každého produktu po rozkliknutí rolovátka Velikost). Psí oblečky I love pets jsou moderní a funkční. Oblečky pro psy vybírejte podle rozměrů uvedených v tabulce velikostí. V případě potřeby můžete oblečky vrátit či vyměnit. Při vrácení oblečků pro psy vám vrátíme peníze na váš účet. Pokud budete chtít obleček pro psa vyměnit, tak nic nedoplácíte, jelikož všechny psí oblečky mají stejnou cenu ve všech velikostech.

Tašky pro psy

Tašky pro psy se vyrábí v několika střizích, barvách i velikostech. Klokanky se nosí na břichu pro lepší přehled o vašem mazlíčkovi, batohy se nosí na rameni, tašky se nosí v rukou či přehozené na rameni. Všechny tašky pro psy jsou opatřeny mřížkou a zapínacím systémem, který znemožní vypadnutí vašeho mazlíčka z tašky. Vybrané modely jsou dostupné ve variantě letní či zimní. Zimní psí tašky jsou zevnitř zatepleny.

Tašky pro kočky

Vhodná taška na kočku je taková, ze které vám nebude kočka unikat. Kočka je ráda v tašce schovaná. Proto jsou vhodné takové tašky pro kočky, do které můžete kočku zapnout. Všechny tašky pro kočky mají zapínání a mřížku pro přísun vzduchu, nebo stahování.

Základní údaje:
IČ: 75305569
Moravskoslezský kraj

Karolíny Světlé 1365/12
Havířov
736 01

Firemní kontakty:
+420 607 815 089

vymazlenec@email.cz

http://www.vymazlenec.cz

Provozní doba:

Pondělí 8.00 - 17.00
Úterý 8.00 - 17.00
Středa 8.00 - 17.00
Čtvrtek 8.00 - 17.00
Pátek 8.00 - 17.00
Sobota zavřeno -
Neděle zavřeno -


p. Jan Bystroň
majitel
+420 607 815 089
vymazlenec@email.cz


 
 

Klíčová slova