Nej-Firmy

U nás lidé hledají nej firmy. Jste mezi nimi?

V katalogu se nachází 72 716 ověřených firem.

PIVOVARSKÝ DVŮR LIPAN DRAŽÍČ

PIVOVARSKÝ DVŮR LIPAN DRAŽÍČ

Provozujeme Penzion o kapacitě 50 lůžek, pokoje dvoulůžkové, třílůžkové a čtyřlůžkové s vlastním sociálním zařízením, 2x apartmán pro 6-10 osob, možnost grilování, rožnění, cyklistika, turistika, k dispozici salonek o kapacitě 35 osob, klub pro soukromé využití - dle domluvy - kapacita 100 osob- využití firemní akce, semináře, školení, oslavy. Provozujeme malý Pivovar Lipan, možnost exkurzí. Restaurace kapacita 60 míst, stravování dle domluvy, terasa kapacita 70 osob. Ve vzdálenosti cca 200 m je k dispozici sál vhodný např. pro taneční soustředění atp.

Penzion

Lesy v okolí Dražíče jsou rájem pro houbaře a lákají k vycházkám do přírody. Nedaleko obce je na řece Vltavě vodní nádrž Orlík s ideálními podmínkami pro koupání a rybaření.

Z Dražíče můžete podnikat výlety do měst s bohatými kulturními památkami, jako jsou Písek, Tábor, Bechyně nebo nedaleko stojící hrad Zvíkov a zámky Orlík nad Vltavou a Hluboká nad Vltavou. Pro cykloturisty byly v okolí nově vybudované cyklistické stezky.

Součástí penzionu je i stylový salonek s varnou restauračního pivovaru, kterou si mohou hosté prohlédnout a sledovat zde i vaření piva. Salonek je vhodný pro pořádání společenských akcí, svateb, rautů, seminářů apod.

Restaurace

Restaurace disponuje až 60 místy k sezení a stylovým salonkem s varnou pivovaru o kapacitě až 35 míst, kterou si mohou hosté prohlédnout a sledovat zde i vaření piva. Salonek je vhodný pro pořádání společenských akcí, svateb, rautů, seminářů apod.. Nabízíme též možnost pořádání akcí v přilehlém hudebním klubu s kapacitou až 100 míst k sezení. K dispozici je též prostorná terasa ve dvoře pivovaru až pro 70 osob.

Podáváme snídaně, obědy i večeře. Vybrat si můžete ze stálého jídelního lístku, hotových jídel a ze specialit české kuchyně.
Kromě vlastního piva Lipan máte na výběr i širokou nabídku alkoholických i nealkoholických nápojů.

Při pěkném počasí je možnost posezení na letní zahrádce.


Pivovar Lipan

Vaříme nefiltrované a živé typicky české pivo s vyšší plností a jedinečnou chutí. Dále Vám můžeme dle sezóny nabídnout i různé jiné pivní styly. Můžete si u nás objednat pivo v 20-ti, 30-ti a 50-ti litrových sudech.

Základní údaje:
IČ: 26023849
Jihočeský kraj

Dražič 50
Týn nad Vltavou
390 05

Firemní kontakty:
+420 605 871 136 - majitel

jan.papula@seznam.cz
jan.papula@pivovar-lipan.cz

http://www.pivovar-lipan.cz

Provozní doba:

DLE WEBOVÝCH STRÁNEK


p. Jan Papula
majitel
+420 605 871 136


 
 

Klíčová slova