Nej-Firmy

U nás lidé hledají nej firmy. Jste mezi nimi?

V katalogu se nachází 72 685 ověřených firem.

<strong>Instalatérské práce</strong> - Petr Merha

Instalatérské práce - Petr Merha

Hledáte v Karlovarském kraji zkušeného instalatéra, který se postará o práci v oblasti voda topení plyn? Petr Merha sídlí ve městě Nejdek a s instalatérskou činností má bohaté zkušenosti. Ať už potřebujete provést opravu, rekonstrukci či realizaci nových rozvodů, firma pana Merhy vyhoví vašim potřebám.

Instalatérské práce
Petr Merha poskytuje v rámci své firmy kompletní vodoinstalatérské práce. Zabývá se montáží rozvodů vody, provede výměnu a montáž vodovodních baterií, sprchových koutů, umyvadel nebo toalet. Při výběru sanitární techniky poradí a doporučí ideální výrobky. Během provádění instalatérských prací používá kvalitní materiál od osvědčených dodavatelů, který zajistí dlouholetou funkčnost bez poruch. Dále provádí instalace kanalizací a odpadů.

Voda topení plyn
Kromě vodoinstalatérských prací se Petr Merha zabývá také pracemi v oblasti topení a plynu. Firma pomůže při realizaci nového topení i při opravách topení stávajícího. Provede instalaci a montáž topení, radiátorů či ústředního vytápění. Zabývá se také plynařskými pracemi, opraví či namontuje nový kotel, stejně jako zapojí plynový sporák. Rovněž se zabývá montáží rozvodů plynu.

Veškeré práce provádí s ohledem na platné normy a zákony. Klade důraz na rychlou, kvalitní, cenově dostupnou a čistou práci ve všech zmíněných oblastech. Firma sídlí ve městě Nejdek, po domluvě zajistí službu v rámci celého Karlovarského kraje.

Základní údaje:
IČ: 61178837
Karlovarský kraj

Okružní 1170
Nejdek
362 22

Firemní kontakty:
+420 774 264 555

merha.petr@centrum.cz

Provozní doba:

Dle telefonické domluvy


p. Petr Merha
Jednatel
+420 774 264 555
merha.petr@centrum.cz


 
 

Klíčová slova