Nej-Firmy

U nás lidé hledají nej firmy. Jste mezi nimi?

V katalogu se nachází 72 685 ověřených firem.

EKO REAL EKONOM s.r.o.

EKO REAL EKONOM s.r.o.

EKO REAL EKONOM s.r.o. je mladá česká společnost s ručením omezeným. Společnost byla založena 5. června 2013, a to zápisem u Krajského soudu v Ostravě, sp. zn.: C 56528. Naše společnost se specializuje na nákup lesních a zemědělských pozemků.

Koupíme les s pozemkem i bez. Také vykupujeme dřevo na stojato za velmi výhodné ceny. Při odkupu lesa bez pozemku, zajistíme povolení a vytýčení těžby tak aby, jste s tím neměli žádné starosti.

V případě odkoupení pouze dřevní hmoty na odvozním místě vám nabízíme nejvyšší možnou cenu.

Jsme schopni velmi rychle reagovat na Vaše požadavky. Naše činnost se neomezuje pouze na přímý odkup lesů – zemědělských pozemků, ale je také zaměřena na komerční poradenství a správu lesních celků.

Nabízíme svým zákazníkům komplexní služby spojené s vlastnictvím lesa. Jedná se o nákup či prodej dřeva, odbornou správu lesa dle lesního zákona, veškeré služby spojené s těžbou, zakládáním, pěstováním a ochranou lesa.

Máte-li dřevo, zemědělskou půdu, les k prodeji, jsme připraveni jej okamžitě vykoupit za maximální tržní ceny. Pokud les nechcete prodat, nabízí naše společnost pronájem vašeho lesa.

Naše společnost je schopna převzít veškerou potřebnou péči o lesní majetek kdekoli v České republice. Naším cílem je zajištění komplexní péče v obhospodařování lesních majetků.

Nejsme realitní kancelář ani žádný jiný zprostředkovatel, ale jsme přímí zájemci. Proto volíme individuální přístup a jsme schopni nabídnout nejvyšší možnou cenu!

Základní údaje:
IČ: 01722913
Moravskoslezský kraj

Závodní 540/51
Karviná
735 06

Firemní kontakty:
+420 702 034 999

ekoled@email.cz
info@ieko.cz

http://www.ieko.cz/

Provozní doba:

DLE TELEFONICKÉ DOHODY


Ing. Jiří Dedek


 
 

Klíčová slova