Nej-Firmy

U nás lidé hledají nej firmy. Jste mezi nimi?

V katalogu se nachází 72 685 ověřených firem.

<strong>Petr Schovanec - Podlahářské práce</strong>

Petr Schovanec - Podlahářské práce

Chcete anebo potřebujete novou podlahu? Nevíte si rady s výběrem a pokládkou podlahy? Podlahářství Petra Schovance z Roudnice nad Labem je to pravé pro Vás. Velmi rádi Vám pomůžeme s výběrem podlahové krytiny a profesionálně Vám vždy poradíme.

Již od roku 2000 pro Vás připravujeme výběr kvalitních a dostupných podlah v různých provedeních a pokládku podlah. U nás v Roudnici nad Labem si vyberete z nabídky podlah v klasických i netradičních vzorech a materiálech.

Bydlení začíná u základů a vybavení interiéru od podlahy. Proto byste při budování útulného domova neměli zapomenout na výběr vhodné podlahové krytiny. Velmi rádi Vám při výběru pomůžeme a společně jistě nalezneme možnosti řešení a různé alternativy.

Provádíme kompletní podlahářské práce, jako jsou například vyrovnávka podlah, pokládka podkladních dřevotřískových desek, pokládka krytin, lepení, lištování, pokládka schodišť.

Nabízíme krytiny PVC Novilon (Holandsko), Novoflor (ČR), Domo a další. Dále koberce v metráži od českých i zahraničních dodavatelů, pracujeme s lepidly a stěrkami Uzin, Bralep a dalšími.

Při zakázkách nad 100 m² nabízíme zákazníkům slevu. Pracujeme rychle, kvalitně a zakázky zpracováváme dle aktuální situace a možnosti zajištění materiálu zhruba v horizontu jednoho týdne po objednávce.

Podlahu jsme položili nesčetnému množství spokojených zákazníků. Zaměřujeme se i na pokládku podlah v institucích a firmách. Podlahy od nás najdete například v některých školkách, školách. Pracujeme také pro nemocnice, bytová družstva a další instituce a firmy.

Jsme tu pro Vás 24 hodin denně. Neváhejte nás telefonicky kontaktovat.

Základní údaje:
IČ: 70575452

Neklanova 2709
Roudnice nad Labem
41301

Firemní kontakty:
+420 604 215 934 - jednatel

k.schovancova@gmail.com - jednatel

http://www.podlaharstvi-rou...

Provozní doba:

DLE TELEFONICKÉ DOHODY


p. Petr Schovanec
jednatel
+420 604 215 934


 
 

Klíčová slova