Nej-Firmy

U nás lidé hledají nej firmy. Jste mezi nimi?

V katalogu se nachází 72 717 ověřených firem.

<strong>JIPEH s.r.o.</strong>

JIPEH s.r.o.

Naše firma působí ve Středočeském kraji. Zakázky realizujeme v okruhu 50 km.

Nabízím topenářské, vodoinstalační a instalatérské práce. Provádím rekonstrukce, opravy i montáže.



Vodoinstalace
Provádíme instalace nových rozvodů vody v nových i starších objektech na základě dodaných nebo námi zpracovaných projektů. Jedná se zejména o rozvedení pitné a užitkové vody v rámci objektu, pokládání kanalizace a svodů odpadní vody, instalace a připojování sanitární techniky, montáže vodovodních armatur, připojování myček nádobí, praček a dalších domácích spotřebičů na vodovodní rozvody, napojení rozvodů vody na kotle, bojlery a průtokové ohřívače, tlakové zkoušky vodovodních systémů a jejich revize.

Opravy, havárie
Odborně pokrýváme rozsah běžných oprav a poruch ve stávajících vodovodních systémech a to včetně výměn vadných vodovodních armatur, vodovodních ventilů, kohoutů a baterií, výměn vodním kamenem zaneseného nebo zkorodovaného potrubí, těsnění atd.

Rekonstrukce
V rámci prováděných rekonstrukcí a přestaveb provádíme demontáže zastaralých vodovodních systémů a kanalizací, nahrazujeme je moderním řešením, splňujícím technologické požadavky.

Topenářství
Pro naše zákazníky realizujeme topenářské práce dle jejich individuálních potřeb a požadavků. Specializujeme se na kompletní dodávky systémů topení, jejich opravy a údržbu nejen pro domácnosti, ale i pro bytová družstva, společenství vlastníků a průmyslové či kancelářské objekty firem.

Dodávky a montáž technologických rozvodů vody, páry, plynu, oleje Dodáváme kompletní instalace technologických rozvodů, opravujeme a rekonstruujeme stávající rozvody, provádíme jejich běžnou údržbu.

Dodávky a montáž ústředního vytápění

Dodáváme kompletní instalace technologických rozvodů, opravujeme a rekonstruujeme stávající rozvody, provádíme jejich běžnou údržbu

Dodávka a montáž kotelen

Dodáváme kompletní instalace technologických rozvodů, opravujeme a rekonstruujeme stávající rozvody, provádíme jejich běžnou údržbu.

Dodávka a montáž chladících rozvodů, včetně technologie

Dodávka a montáž výměníkových stanic

Dodáváme kompletní výměníkové stanice dle požadavků zákazníka, se zohledněním klimatických podmínek. Provádíme rekonstrukce a údržbu stávajících stanic. Naším cílem je dodat nejen kvalitní zařízení, nýbrž i zajistit minimalizaci nutných odstávkových časů.


Těšíme se na spolupráci s vámi.

Základní údaje:
IČ: 06458823

Husova 348
Bakov nad Jizerou
29401

Firemní kontakty:
+420 604 166 261
+420 602 170 024

jipehsro@seznam.cz

Provozní doba:

Pondělí Dle tefonické domluvy -
Úterý Dle tefonické domluvy -
Středa Dle tefonické domluvy -
Čtvrtek Dle tefonické domluvy -
Pátek Dle tefonické domluvy -


Jitka Husáková
jednatelka, administrace
+420 604 166 261
jipehsro@seznam.cz


Petr Husák
kontaktní osoba
+420 602 170 024
husajn.petr@seznam.cz


 

Klíčová slova