Nej-Firmy

U nás lidé hledají nej firmy. Jste mezi nimi?

V katalogu se nachází 72 717 ověřených firem.

<strong>VLADYKA - zemní práce, s.r.o.</strong>

VLADYKA - zemní práce, s.r.o.

Firma Vladyka zemní práce byla založena v roce 1991 a již od této doby se specializuje na realizaci zakázek, které se týkají zemních prací všeho druhu dle přání a požadavků zákazníků. Provádíme především zemní, přípravné a výkopové práce pro stavby. Zajišťujeme demolice staveb, odbahnění rybníků a úpravy skládek. Naše firma poskytuje také služby pro stavebnictví v oblasti vnitrostátní nákladní autodopravy. Zajišťujeme především přepravu sypkých materiálů.

Výrobky, činnosti
Přeprava sypkých materiálů, autodoprava Kolín
Naše firma poskytuje služby pro stavebnictví v oblasti vnitrostátní nákladní autodopravy. Zajišťujeme především přepravu sypkých materiálů. Přepravu sypkých materiálů realizujeme především v rámci Středočeského kraje.

Zemní práce Kolín, Kutná Hora, Pardudice
Specializujeme se na realizaci zakázek, které se týkají zemních prací všeho druhu, dle přání a požadavků zákazníků. Provádíme především zemní, přípravné a výkopové práce pro stavby.

Výkopové práce Kolín, Praha, Mladá Boleslav
Provádíme výkopové práce. Hledáte-li firmu pro realizaci stavebních prací, jako je výstavba inženýrských sítí, pozemních komunikací, provádění zemních a výkopových prací, obraťte se na naši firmu. Realizujeme zakázky v Praze a Středočeském kraji.

Zakládání a příprava staveb Kolín, K. Hora, Praha
Zabýváme se zakládáním a přípravou staveb všech možných objektů malého a středního rozsahu. Zakládání a přípravu staveb realizujeme jak u rodinné výstavby, tak u průmyslových objektů.

Demolice - demoliční práce Středočeský kraj
Realizujeme demoliční práce zejména ve Středočeském kraji. Demolujeme betonové, železobetonové a zděné stavby. Disponujeme vlastní technologií a technikou pro demolice a likvidace nadzemních objektů.

Základní údaje:
IČ: 07856946

Na Folimance 2155/15
Praha - Vinohrady
12000

Firemní kontakty:
+420 321 722 516 - kancelář

vladykam@seznam.cz
vladyka.r@seznam.cz

http://www.vladykazemniprac...

Provozní doba:

Dle telefonické domluvy.


Miloslav Vladyka
jednatel
+420 603 279 113
vladykam@seznam.cz


Radek Vladyka
+420 603 279 097
vladyka.r@seznam.cz


 

Klíčová slova