Nej-Firmy

U nás lidé hledají nej firmy. Jste mezi nimi?

V katalogu se nachází 72 685 ověřených firem.

<strong>SILMET VYTÁPĚNÍ s.r.o.</strong>

SILMET VYTÁPĚNÍ s.r.o.

Dodávky lehkého topného oleje bez platby spotřební daně při závozu. Komplexní služby pro olejové vytápění.

BEZ STAROSTÍ
Plně automatické a bezpečné vytápění a ohřev teplé vody. Navíc s programem Teplo můžete starosti s administrativou nechat na nás.

ÚSPORNĚ
Vytápění topným olejem je cenově srovnatelné se zemním plynem. Oproti tomu ale není nutné budovat přípojku a být uvázáni k cenám nadnárodních společností. Cenu topného oleje můžete sami sledovat a nákupem ve vhodnou dobu ještě více ušetřit

EKOLOGICKY
Námi používané moderní kondenzační kotle splňují nejpřísnější limity na obsah vypouštěných škodlivin a vy si tak můžete užívat pobyt venku i v topné sezóně. Topení lehkým topným olejem také vyhovuje všem legislativním limitům pro použití v chráněných krajinných oblastech

SPOLEHLIVĚ
Díky pravidelnému servisu, který zákazníci programu Teplo mají za zvýhodněnou cenu, minimalizujeme možnost poruchy topného systému. Když by i přesto něco nefungovalo, jak má, naši technici jsou vždy připraveni poradit, nebo přijet a závadu odstranit. Olejové vytápění je také výrazně bezpečnější, než plynové, protože topný olej není výbušnina.

PRO KAŽDÉHO
Vytápění topným olejem je vhodné pro rodinné domy i pro velké výrobní závody. Díky široké škále dodávaných kotlů různých výkonů je možné zvolit ideální řešení pro jakoukoli budovu včetně moderních nízkoenergetických domů. Vytápění není závislé na okolní infrastruktuře a je účinné i při velkých mrazech, takže je možné jej provozovat i v odlehlých a chladných lokalitách.

Základní údaje:
IČ: 28275772

Na Flusárně 168
Příbram III
261 01

Firemní kontakty:
+420 725 040 056

hruzek@silmet.cz

http://www.silmetvytapeni.cz/

Klíčová slova