Nej-Firmy

U nás lidé hledají nej firmy. Jste mezi nimi?

V katalogu se nachází 72 685 ověřených firem.

<strong>TANGO střechy</strong> - Luboš Šeda

TANGO střechy - Luboš Šeda

Realizujeme pro vás veškeré stavební práce včetně kompletních staveb rodinných domů na klíč. Naší doménou jsou ale střechy! Na střechy se specializujeme a dokážeme pro vás realizovat jakýkoliv typ a tvar střechy. Samozřejmostí je dodávka kompletní realizace střech na klíč stejně jako i dílčí práce.

Střešní konstrukce
Sebelepší technická dokumentace nemůže v praxi zaručit přesnost stavby, pokud na ní nenavazuje kvalitní zpracování střešní konstrukce. Díky krovům vyráběným na automatické výrobní lince od firmy HUNDEGGER, u nás tento problém neexistuje!


Střešní krytina
Vaši střechu vám pokryjeme střešní krytinou, kterou si budete přát. Běžnou střešní krytinou, kterou používáme je pálená i betonová taška, eternit, šindel, hliník, plech, ale i další materiál. Dodáme vám i samotnou střešní krytinu za výhodné ceny.



Pokrývačské práce
Díky bohatým dlouholetým zkušenostem našich zaměstnanců, máme zkušenosti se širokou škálou střešní krytiny. Samozřejmostí je pokrývání střech pálenými či betonovými taškami, stejně jako šindelí, eternitem, falcovanou krytinou i lehkou krytinou. Samozřejmě pokrýváme nejen šikmé ale i rovné střechy rodinných i bytových domů.


Klempířské práce
Provádíme veškeré klempířské práce. Díky klempířským strojům naší společnosti a spolupráci s partnery nabízíme široký sortiment výroby typizovaných i atypických klempířských prvků. Provádíme oplechování všech střešních prvků, falcování střechy i montáž okapových systémů.



Střechy na klíč
Dodáváme kompletní střechy na klíč, stejně tak realizujeme i subdodávky – střešní konstrukce, pokrývačské práce, klempířské práce, sádrokartonářské práce i střešní okna. Realizovali jsme již více než 600 střech! Podívejte se na naše reference.

Základní údaje:
IČ: 71887725
DIČ: CZ8102193693
Středočeský kraj

Dehtárská 456
Radonice
25073

Firemní kontakty:
+420 605 428 160

lubos.seda@tangostrechy.cz

http://www.tangostrechy.cz

Provozní doba:

Dle telefonické domluvy


p. Luboš Šeda
jednatel
+420 605 428 160
lubos.seda@tangostrechy.cz


 
 

Klíčová slova