Nej-Firmy

U nás lidé hledají nej firmy. Jste mezi nimi?

V katalogu se nachází 72 686 ověřených firem.

Vlastimil Štrubl

Vlastimil Štrubl

Vítá Vás truhlářství Štrubl Vlastimil



Naše firma Truhlářství Štrubl Vlastimil je na trhu již od roku 1993. Za tenhle ne krátký čas proběhlo u nás mnoho změn, a doufám že k lepšímu. Neustále se snažíme inovovat náš strojový park a přizpůsobovat se novinkám na dnešním trhu.
Jsme malý kolektiv odborníků, snažících se našim zákazníkům dodávat výrobky a služby v té nejvyšší kvalitě a rozumné dodací lhůtě.
Pokud si vyberete naši firmu k realizaci Vašich snů, nebo potřeb, doufám že s námi budete spokojeni a rádi se k nám vrátíte.



Materiál masivní sušený: Masivní materiál se dělí na dvě kategorie což je materiál měkký (jehličnany) smrk, borovice a modřín. Dále na materiá polotvrdý a tvrdý (listnáče) javor, jasan, buk, dub a akát. Tyto materiály se používají nejčastěji na výrobu dveří, oken, schodů, ale i na výrobu dvířek kuchyňských linek a dalšího dekorativního nábytku.

Materiál průmyslově zpracovaný: Velkoplošný materiá, jako jsou dřevotřískové desky, laminované desky, Mdf, laťovky a překližky se používají hlavně k výrobě nábytku. Z laminovaných desek jsou k výběru desítky dekorů imitace dřeva, ale i paleta velice zajímavých barev.

Materiál pro výrobu dřevostaveb: Tento materiál se používá ve formě trámů a prken různých rozměrů. Dodává se ostře řezaný a vzduchosuchý. Na trhu je i materiál zvaný HDF trámy sušené, lepené a hoblované. Výhoda tohoto materiálu je v tom, že již dále nepracuje jako vzduchosuché řezivo, avšak cena je poněkud vyšší.

Toto jen stručný přehled materiálů používaných v naší firmě. Pevně věřím, že si vyberete pro Vás ten nejlepší, a budete s výrobkem plně spokojeni.
NOVINKA v naší technologii KARTÁČOVÁNÍ


* Kartáčování
* Nábytek na míru
* Dveře
* Okna
* Schody
* Dřevostavby
* Dekorativní truhlařina
* Úly pro včely

Základní údaje:
IČ: 63371898
DIČ: CZ7004073835
Jihomoravský kraj

Křivánkovo náměstí 61/25
Brno
64100

Firemní kontakty:
+420 546 217 209
+420 602 721 704

v.strubl@seznam.cz

http://www.truhlarstvistrub...

p. Vlastimil Štrubl
Majitel
+420 602 721 704

Klíčová slova